Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Gymnázium ve Frýdlantu oslaví 75. narozeniny charitativním během či dnem otevřených dveří

23. 09. 2022 | 10:38

Na sobotu 24. září 2022 připravilo Gymnázium Frýdlant u příležitosti svých 75. narozenin pro všechny absolventy, bývalé i současné kolegy, studenty a přátele školy za podpory Města Frýdlant a pod záštitou náměstka hejtmana Libereckého kraje pro školství, mládež, tělovýchovu a zaměstnanost Ing. Dana Ramzera celodenní program oslav.

Frýdlant gym 75 let 2
Gymnázium ve Frýdlantu oslaví 75. narozeniny

V dopoledních hodinách proběhne v městském parku charitativní běh nazvaný „Boříme bariéry“ na 5 km nebo 1 km, se startem hlavního závodu v 10 hodin, registrace pro zájemce začíná na místě od 9 hodin. V dalším programu umožní zájemcům prohlídku Gymnázia Frýdlant, otevřeno bude od 12 hodin. Od 16 hodin bude v kině promítán film Jizerské hory. Celý den oslav pak zakončí společenský večer v sále restaurace Beseda od 18 hodin. Všichni jsou srdečně zváni!

Pavel Čumpelík/ředitel gymnázia