Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Loni se do Betlémské stezky připojilo 80 domácností, škol a podniků. Letos se přehlídka symbolu Vánoc za okny opakuje

28. 10. 2023 | 5:00

Město Frýdlant organizuje letos potřetí Betlémskou stezku po Frýdlantu. Jde o stezku, která bude vytvořena díky vám všem, kteří si vystavíte ve svém okně nebo ve výloze betlém a připojíte se k výzvě města. Vystřihněte, namalujte, nebo si zakupte betlém. Vystavte ho za okno, výlohu - aby byl vidět z ulice.

betlémILustr
ilustrační foto

Na telefonní číslo 734 692 493 nebo email: eva.cincurova@mu-frydlant.cz pak nahlaste do 10. listopadu adresu, kde je váš betlém umístěn. A my ho zařadíme do Betlémské stezky. 

Loni se do Betlémské stezky připojilo na 80 domácností, škol či podniků! Jestliže nemáte betlém a ani nejste manuálně zruční či na jeho výrobu nemáte čas, nevadí. Zavolejte na uvedené číslo či napište na email, rádi vám nějaký zapůjčíme. Děkujeme všem, kteří se do letošní Betlémské stezky už zapojili i těm, kteří se připojí. Těšíme se na to, kudy stezka nakonec v adventním čase místní i turisty po betlémech v oknech a výlohách povede.

Seznam zapojených účastníků i mapu pro vás opět zpracujeme a budete si je moci stáhnout z webu města nebo vyzvednout vytištěné v Turistickém informačním centru v přízemí radnice.

převzato z www.mesto-frydlant.cz