Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Svého očkovacího centra se dočkal i Frýdlant. Tento týden jede ve zkušebním režimu, příští už naostro

02. 03. 2021 | 12:21

1. března 2021 otevřela Krajská nemocnice Liberec, a.s. očkovací místo pro vakcinaci proti nemoci Covid-19 i v areálu Nemocnice Frýdlant. Tento týden se odehraje v testovacím provozu, v regulérním pak bude vakcinace ve Frýdlantu probíhat od 8. 3. 2021.

frydlanzOC
Ve Frýdlantě už se očkuje o stošest, radoval se včera na FB starosta města Dan Ramzer (ODS). Snímek je z jeho profilu.

Ve Frýdlantu se od včerejška očkuje vakcínou Pfizer/BioNTech. V tuto chvíli jsou registrace otevřené pro seniory 80+ a 70+, kteří se mohou registrovat přes Centrální rezervační systém MZ ČR https://registrace.mzcr.cz/.

Se zaregistrováním k očkování pomohou seniorům 80+ stále pracovníci Turistického informačního centra Frýdlant, kteří jsou jim k dispozici pro osobní návštěvu v infocentru v přízemí radnice vždy v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin. 

Pro ostatní, kteří zvládnou registraci k očkování svépomocí, je zde přehledný návod, jak projít registračním procesem pro očkování na Covid-19. Další informace se dozvíte na telefonní lince Turistického informačního centra Frýdlant 488 886 603, kde Vás registrací k očkování provedou pracovníci radnice nebo na centrální telefonní lince 1221 či na informační lince Libereckého kraje 800 880 066.

www.mesto-frydlant.cz