Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Tříkrálová sbírka vynesla letos ve Frýdlantu přes 31 tisíc korun. Výtěžek bude použit na podporu zdravotně postižené dívky

30. 01. 2020 | 16:40

Také letos se mohli lidé ve Frýdlantu připojit k Tříkrálové sbírce, kterou každoročně pořádá Oblastní charita Liberec. Letos se ve Frýdlantu podařilo koledníkům během této sbírky vybrat částku 31.354,- Kč. Výtěžek bude použit na podporu zdravotně postižené dívky.

Celkem bylo v letošním roce pod záštitou Oblastní charity Liberec vykoledováno 431.464,- Kč. Podrobné informace o koledování, výsledcích a konkrétní využití výtěžku (z daru, který jste vhodili koledníkům do kasičky, pomůže 65 % přímo ve vaší obci nebo regionu, 15 % využije na své projekty místní diecézní Charita, 10 % pomůže potřebným v zahraničí, 5 % jde na celostátní projekty, 5 % je režie sbírky) naleznete na www.charitaliberec.cz nebo www.trikralovasbirka.cz. 

"Všem dárcům, koledníkům a dobrovolníkům Tříkrálové sbírky patří náš veliký dík a obdiv. Bez jejich ochoty a nadšení by se tato akce nikdy nemohla uskutečnit. Jsme rádi, že i v letošním roce budeme moci pomáhat těm, kteří naši pomoc potřebují," říká ředitel Oblastní charity Liberec Mgr. František Sehoř. 

www.mesto-frydlant.cz