Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

19. ročník tradiční akce Český ráj dětem zahájí koncem dubna turistickou sezónu na Turnovsku

15. 04. 2024 | 8:41

V sobotu 27. dubna proběhne již 19. ročník akce Český ráj dětem, který zahájí turistickou sezónu na Turnovsku. Celodenní akce se skládá z dopoledního putování, při kterém si děti vyzkouší své znalosti Českého ráje a setkají se s postavami z českorajských pověstí a odpoledního zajímavého programu v cíli pochodu. 

českýRaj3
archivní foto

V letošním roce se můžete těšit na novou trasu vhodnou i pro kočárky, která povede z autobusového nádraží Na Lukách v Turnově po červené turistické trase do Dolánek a odtud dále na Zrcadlovou Kozu, kde bude cíl akce. Na trase je tradičně pro děti připraveno divadelní představení ZŠ Turnov Žižkova, které bude probíhat na Dlaskově statku.

V cíli akce – areálu restaurace Zrcadlová Koza se můžete těšit na zajímavý kulturní program, atrakce pro děti, stánky, občerstvení, průvod pohádkových postav a mnoho dalšího. Akce bude nově zakončena vystoupením kapel v pop rock a indie rock stylu. Akce se koná za každého počasí. 

Turnovské památky a cestovní ruch, p. o.