Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Animační programy pro Maškovu zahradu přiravuje Středisko volného času Žlutá ponorka

05. 07. 2021 | 14:33

Po úspěšném loňském roce, kdy animační programy v areálu turnovské Maškovy zahrady odstartovaly, dnes začaly nanovo. Na osvědčené zpestření běžného koupání se na koupališti mohou těšit děti i dospělí.

mašekTitul
Foto z www.turnov.cz

A co vše bude za branami koupaliště probíhat? Každý den bude v areálu nová aktivita jako zorbingové koule, malování na obličej, minigolfový turnaj, tvoření z lega, aktivity pro nejmenší děti 2-5 let, deskové hry a připravuje se dokonce orientační běh. Na koupališti se chystá i večerní koupání s hudbou od DJ. Doprovodné akce zahájily od pondělí 5. července 2021. 

Program vždy sledujte na webových stránkách Maškovy zahrady, protože aktivity jsou závislé na počasí, a tak se může program změnit.   

Volnočasové animační programy jsou připravovány ve spolupráci se Střediskem volného času Žlutá ponorka.

V areálu Maškovy zahrady je návštěvníkům k dispozici multifunkční hřiště, stolní tenis a je možný i pronájem beach volejbalového hřiště. 

Aktuální informace ohledně ceny vstupného, otvírací doby a jejího omezení v případě nepříznivého počasí naleznete vždy na webové stránce: www.maskova-zahrada.cz či na FB stránce www.facebook.com/maskova.zahrada. 

TURNOV/Zdenka Štrauchová