Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Desátým ročníkem Dne dětí s Ponorkou ožije park u letního kina. Kouzelník přijde určitě

27. 05. 2024 | 10:16

Největší akce pro děti a mládež v regionu se uskuteční v sobotu 8. června odpoledne již podesáté. Park u letního kina ožije atrakcemi a disciplínami mnoha místních spolků nebo firem. Akcí pro děti a ožije park u letního kina.

dítěLoutka
ilustrační foto

Kromě atrakcí a disciplín mnoha místních spolků nebo firem bude opět možné vyzkoušet nové nafukovací atrakce, každý si může odnést drobné ceny a šťastlivci i skvělé LEGO stavebnice. Své umění předvede kouzelník s bublinami, akrobati na chůdách, ale také sokolové s ukázkou sletové skladby. Díky místním partnerům je veškerý program zdarma.Den dětí tradičně organizuje Středisko volného času Žlutá ponorka Turnov.

„Opět chystáme bohatý program za účasti téměř dvacítky místních spolků, klubů a organizací, pracujících s mládeží. Na různých stanovištích tak možná poznají děti své vedoucí, trenéry nebo učitele. Den dětí letos vhodně doplní sokolové se svým sletovým programem, takže bude živo nejen v parku, ale i na stadionu. Mnoho dětí po skončení své secvičné se jistě rádo přijde vydovádět na dětský den. Přivezeme nový výběr skákacích atrakcí pro různé věkové skupiny. Ta největší z nich má úctyhodných 5,5 metru na výšku. Z důvodu bezpečnosti pak bude na chod atrakcí dohlížet necelá desítka pomocníků.

A co nás tedy v sobotu odpoledne v parku čeká? Slavnostní zahájení s bublinovou show proběhne ve 14:30, ale aktivity se otevřou již půl hodiny předem. Novinkou bude stanoviště bojových umění Taekwondo nebo koutek dětského tetování a malování na obličej. K vidění bude hasičské auto, stavební stroj i tradiční výukový včelí úl. Od 16:30 nám Dětský den s Ponorkou vyvrcholí závěrečným pódiovým programem, který zakončí losování největších výher, LEGO stavebnic a dalších darů našich partnerů.

Začínáme ve 14 hodin! Případné další podrobnosti na: www.ponorkaturnov.cz nebo na @turnovzlutaponorka.

Za Žlutou ponorku Turnov Tomáš Zakouřil, kapitán