Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

IV. International beach dance cupem začala pro turnovskou taneční školu ILMA nová podzimní sezóna

15. 09. 2019 | 5:54

Na taneční soutěži v disciplínách WADF v maďarském Siófoku Taneční a pohybová škola ILMA skvěle zatančila a přivezla medaile.

Tanec Ilma 69761507 10214021391718329 5797620853579448320 n
Foto: ILMA

Siófok se stal městem tance a dějištěm IV. International beach dance cupu, 30. – 31. srpna 2019. Dva dny se tančilo v Kiss Szilárd sport aréně na břehu Balatonu. Českou republiku tam reprezentovala také Taneční a pohybová škola ILMA z Turnova.

Vše hodnotila mezinárodní porota, jíž předsedal Marián Šulc, také floormaster přiletěl z Čech, byl jím Jiří Potůček z Plzně. Všichni jsou členové organizačního týmu Mistrovství světa, které se opět chystá na listopad v Liberci v CENTRU BABYLON.

Foto: ILMATaneční a pohybová škola ILMA se věnuje taneční přípravě v široké škále tanečních žánrů a to již dvacet devět let. Škola se věnuje disciplínám speciálních tanců stylu Caribbean Dance - Salsa, Bachata, Merengue, ale i plesovým choreografiím. Dále vzdělává mládež i dospělé ve směru Street Dance, ale i v tanečních žánrech R&B a v neposlední řadě i Performing Arts - Show Dance. Všechny taneční žánry vyučují zkušení lektoři, kteří ve svém oboru dosáhli uznání nejen jako odborníci – mezinárodní porotci, ale též jako aktivní tanečníci, reprezentanti na mezinárodních soutěžích. Taneční škola se může pochlubit nejen tituly mistrů České Republiky, ale i mistrů Evropy a světa v dětských i dospělých kategoriích.

TZ/Ilona Šulcová