Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Maloskalská noc 2019 je rodinný festival v Českém ráji

17. 05. 2019 | 0:00

Největší neckyáda za poslední roky - přes padesát účastníků na různých plavidlech se zúčastnilo neckyády 2018. Amorkové, Dědové Mrázové, fréza z filmu Slavnosti sněženek a další. Dětský den na Žluté plovárně, jehož je neckyáda součástí, tradičně dopoledne zahajuje hudební festival Maloskalská noc, který se koná v areálu místního fotbalového klubu. A bude tomu tak i v tomto roce, v sobotu 1. června 2019!
 

MN2018 02
Foto: Pavel Charousek

Letos připravujeme sedmý ročník. Festival si již vytvořil své divácké zázemí, cíl, aby byl přívětivý pro rodiny s dětmi, byl splněn. Vloni přišlo přes dva a půl tisíce lidí, a to je tak akorát, aby vše ekonomicky šlapalo, aby se netvořily velké fronty u občerstvení. Není naším cílem dělat v Malé Skále megafestival, ale od samého počátku tady jde o pohodu na jevišti i v hledišti. Proto je festival vyhledávaný rodinami s dětmi, které tady prožijí společně příjemný den od rána až do noci,“ zve za pořadatele Pavel Mikez.

Dramaturgicky bude letošní festival velmi pestrý. Přehlídku zahájí Taneční a swingový orchestr ZUŠ Železný Brod a Šimon Mikez na bicí, dále pak vystoupí rapper Lipo, liberecká Těla, Ben Cristovao, kapela Doctor PP, zpěvák Petr Kolář a půlnoční show obstará Walda Gang.

Neckyáda se soutěžemi začíná na Žluté plovárně v 9.00 hodin. Začátek dětského dne je zde plánován na 10.00 hodin. Areál Maloskalské noci se otevírá ve 12.00 hodin, prvního vystupujícího na pódiu diváci přivítají ve 14.00 hodin.

Zdejší festival je v poslední době vyhlášený vlastním Maloskalským pivem, novinkou budou originální vratné kelímky s logem pivovaru.

Vstupenky na Maloskalskou noc 2019 můžete zakoupit v předprodejích v síti Ticketpro nebo Ticketportal a dále přes webové stránky festivalu. Na místě jsou vstupenky v prodeji od 11.00 hodin. Pro ty, co přijedou z daleka, je připravena možnost stanování v areálu zdarma. Malí diváci do 6 let mají na festival vstup volný.

Více informací najdete na www.maloskalskanoc.cz

TZ/Pavel Charousek