Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na turnovských Lukách se budou pálit čarodějnice. Už nyní tam lze vozit větve a čistou dřevní hmotu

02. 04. 2024 | 10:19

Čarodějnice se po roce vrátí turnovská Na Luka. Už od poslední březnové soboty lze na místo za autobusovým nádražím přivážet větve a čistou dřevní hmotu. Jiné materiály sem ale rozhodně nepatří, upozorňuje Město Turnov na svém webu.

čarodTurnov
Foto z www.turnov.cz

Letos se bude opět konat pálení čarodějnic Na Lukách, v místě za autobusovým nádražím v Turnově. Na tuto lokalitu je možné přivážet výhradně větve a čistou dřevní hmotu. Je zakázáno sem odkládat lakované dřevo, pařezy a jiné odpady.

Přivážení materiálu probíhá od soboty 30. března do neděle 28. dubna 2024. Materiál je možné dovážet v tomto období pouze v sobotu od 9:00 do 18:00 a v neděli od 9:00 do 18:00. V daném čase bude na místě vždy přítomen zástupce Sboru dobrovolných hasičů Turnov, který bude přivážený materiál kontrolovat.

V případě potřeby se obracejte pouze na pořadatele akce Sbor dobrovolných hasičů Turnov:

Mimo určený čas je zde zakázáno odkládat jakýkoliv odpad. Pokud by sem tak dělo mimo stanovenou dobu, může být takové jednání klasifikováno jako odkládání odpadů mimo vyhrazená místa. Pouze upozorňujeme, že za porušení zákona lze uložit pokutu do 100.000 Kč. Prostor bude trvale monitorován Městskou policií Turnov. Děkujeme za pochopení.

Čarodějnice Na Lukách budou probíhat v úterý 30. dubna 2024.

www.turnov.cz