Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na začátku března se vrátí čilý stavební ruch na silnici II/610 a do Ohrazenic k Pyrámu

02. 03. 2020 | 9:58

Od 2. března do 19. července 2020 bude z důvodu výstavby dešťové kanalizace, chodníku a rekonstrukce silnice zahájena úplná uzavírka v Přepeřské ulici, a  to konkrétně v úseku od křižovatky s ulicí Nudvojovickou po most přes Odolenovický potok, včetně tohoto mostu.

turnov rekonstrukce úvodní 2 20200212 094432
Foto: www.turnov.cz

„Průjezd od železničního viaduktu do Nudvojovic bude v tomto termínu volný,“ informoval Pavel Vaňátko, vedoucí dopravního odboru turnovské radnice.

Jak pokračoval, po dobu uzavírky mostu přes potok bude vybudována lávka pro pěší. Objízdná trasa bude vedena přes Přepeře, Přepeře Potůček a Ohrazenice Pyrám do Nádražní ulice.

Úplná uzavírka Přepeřská uliceKvůli úplné uzavírce začnou platit pro hromadnou dopravu výlukové jízdní řády.


http://www.iidol.cz/aktuality/7752:pozor-uplna-uzavirka-turnov-preperska.html

Zároveň s úplnou uzavírkou v Přepeřské ulici bude probíhat směrem do Přepeř uzavírka částečná, kde budou provoz řídit semafory.

Částečné uzavírky na semafory budou také v Příšovicích na II/610 (od kruhového objezdu směrem podél sídliště) a kolem Pyrámu. V první etapě se bude rekonstruovat úsek mezi nájezdem a sjezdem na D10, ve druhé části od sjezdu z D10 (u bývalého autosalónu Ford) po Pyrám.

TZ/Zdenka Štrauchová