Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

První den roku 2020 začal v Turnově tradičním novoročním ohňostrojem

03. 01. 2020 | 14:29

Středa 1. ledna 2020 byla ve znamení nejen novoročních procházek, vystřízlivění, ale také setkávání s přáteli a rodinou. 

turnov ohňostroj DSC00715
Foto: www.turnov.cz
Turnovští i lidé z širokého okolí přišli v pozdním odpoledni na autobusové nádraží Na Lukách, aby si vychutnali světelnou show krásného novoročního ohňostroje, který se uskutečnil díky finanční podpoře podnikatelů z Turnovska a firem spolupracujících s městem Turnov.

Turnovské občany v novém roce přivítal starosta města Tomáš Hocke. „Rád bych popřál Vám všem hodně štěstí, zdraví a spoustu splněných přání,“ dodal v úvodu setkání Tomáš Hocke. Poděkoval také všem sponzorům, bez kterých by turnovský ohňostroj nemohl vzniknout a samozřejmě bez ochoty a nadšení pana Pohla. Během odpoledne přítomné provázela moderátorka Eva Kordová, která pohovořila o tom, že rok 2020 bude v mnohém krásný a magický.

Děkujeme také Technickým službám Turnov, s. r. o. a strážníkům Městské policie Turnov za technické zajištění akce. 

Více fotografií najdete na našem facebooku města Turnova.

TZ/Klára Preislerová