Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Soutěžních stromečků bylo deset, ale jen jeden mohl být ten nejkrásnější a nejoriginálnější

24. 12. 2021 | 5:55

První ročník soutěže semilských mateřských a základních škol ve zdobení vánočních stromečků se nad očekávání vydařil a konečně zná svého vítěze. Semilanům, kteří v průběhu soutěže navštívili Turistické informační centrum Semily, kde odevzdali svůj hlas anebo hlasovali prostřednictvím facebooku, se nejvíce líbil stromeček, který ozdobily děti z Mateřské školy Luční.
 

SMdeti
Foto: SM

"Každá ze zúčastněných škol se své role zhostila jinak," prozradily Hana Hančlová a Radka Špidlenová, z TIC Semily, které soutěž o nejoriginálnější stromeček vyhlásilo. "Někdo vsadil na originalitu, jiný na klasiku, ale všichni pojali celou akci opravdu soutěžně a chodili hlasovat pro ten svůj stromeček nebo pro stromečky, které byly pro ně ty nejkrásnější. Děti nám v „íčku“ ukazovaly ozdoby, které tvořily, dokonce i náš stromek se dočkal velmi originálních ozdob, za které moc děkujeme."

Soutěžních stromečků bylo celkem 10, ale jen jeden mohl být ten nejkrásnější. Vybrat právě ten jeden jediný bylo velmi těžké. Do sčítání bylo nakonec zařazeno na 1.683 platných hlasů, vítězný stromeček jich získal 376. Všechny ostatní stromečky se umístily na krásném druhém místě.

"Vítězům, kteří za svůj stromeček obdrželi sladkou odměnu, touto cestou ještě jednou blahopřejeme a všem bez rozdílu přejeme, ať mají krásné Vánoce a bohatého ježíška. Těšíme se, že se spolu všichni setkáme opět za rok při druhém ročníku zdobení vánočních stromečků. A nebojte se! Už dnes pro vás chystáme nějaké novinky. Nechte se překvapit!" slibuje Hana Hančlová.

SM/Renata Coufalová