Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Stavební práce v Turnově se opět přesunou do Nádražní ulice a k viaduktu

30. 08. 2020 | 14:31

Jak jsme již několikrát avizovali, po dokončení křižovatky v Přepeřích se stavební činnosti opět vrátí do Nádražní ulice a k viaduktu. Pracovat by se zde mělo od 31. 8. do 25. 9. 2020.

turnov úvodní 20200824 184544
Foto: www.turnov.cz

Zpočátku bude Nádražní ulice průjezdná vždy jedním jízdním pruhem a dopravu budou usměrňovat semafory v úseku dělení ulic Prouskova - Fučíkova. Firma bude pracovat na sanaci u Odolenovického potoka, ostrůvku kolem plynového zařízení, v prostoru před Hotelem Beneš či na parkovacích zálivech přímo v Nádražní ulici. Pokud půjde vše dle v plánu, 19. září se počítá s finálním položením asfaltů. O detailech budeme včas informovat.

V Přepeřích se v těchto dnech dokončuje prostor křižovatky, v sobotu 5. září dojde k položení obrusné vrstvy ve zbylém úseku v Přepeřích. 

Nezávisle na rekonstrukci komunikace II/610 probíhá v Přepeřích výstavba nového mostku přes náhon Jizery, kvůli které je kompletně uzavřená silnice směrem na Modřišice. Tato uzavírka potrvá do 10. 12. 2020.

Naopak na druhé straně Turnova došlo k odlehčení, v katastru Ohrazenic je již otevřen sjezd z D10 u stavebnin (bývalý Ford). 

TZ/Zdenka Štrauchová