Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Uzavírka na Přepeřské ulici v Turnově se pomalu chýlí ke konci

18. 07. 2020 | 16:02

Plánovaný termín kompletní uzavírky v Přepeřské ulici kvůli položení asfaltů platí. Finální povrch bude proveden dne 19. července 2020.

turnov úvodní IMG 1502
Foto: www.turnov.cz

Ještě v neděli večer bude odstraněno dopravní značení uzavírky a od 20. 7. dojde k propojení pod viaduktem do Nádražní ulice. „Od pondělí bude silnice II/610 od Turnova směrem na Přepeře průjezdná. Zároveň tudy začnou jezdit i příměstské autobusy a budou obsluhovány autobusové zastávky u Sklostroje a u sídliště Přepeřská,“ potvrdil vedoucí turnovského odboru dopravy Pavel Vaňátko.

O prázdninách bude úsek průjezdný, ale v září se firma vrátí dodělat finálně (v částečné uzavírce) prostor u viaduktu, kde chybí obrusná vrstva, vydláždění zálivů či úprava ostrůvku u plynové stanice.  Foto: www.turnov.czJak stavba pokračuje, od pondělí 20. 7. do 16. 8. 2020 je plánovaná uzavírka v Přepeřích (hrdla křižovatky směrem k železničnímu přejezdu) s tím, že linky MHD 675322 o víkendu budou zajíždět pouze ke Sklostroji a vynechají okruh z Ohrazenic přes Přepeře. Jízdní řád je dostupný v centrálním systému jízdních řádů.

V rámci rekonstrukce silnice II/610 až na hranici Libereckého kraje došlo také k úplné uzavírce sjezdu z D10 u stavebnin v Ohrazenicích. Tato uzavírka potrvá do 20. 8. 2020

Zdenka Štrauchová, www.turnov.cz