Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V anketě Infocentrum roku 2019 se Turnov umístil na prvním místě v Libereckém kraji

18. 11. 2019 | 5:39

Regionální turistické informační centrum Turnov získalo v anketě „Oblíbené informační centrum 2019“ další prestižní ocenění. Stejně jako v předchozích dvou letech dosáhlo i letos prvního místa v Libereckém kraji. 

trosky 19madTOP
ilustrační foto Mad

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání ocenění proběhlo 7. listopadu 2019 v rámci galavečera při Členském fóru ATIC ČR v Praze. Vyhlašovatelem ankety byla Asociace turistických informačních center ČR a provozovatelem Vydavatelství KAM po Česku. Anketa probíhala od 21. 6. do 31. 8. 2019, tedy v hlavní turistické sezóně. Hlasy bylo možné přidělit 449 certifikovaným turistickým informačním centrům ve 14 krajích České republiky.

Informační centra jsou vizitkou daného místa, oblasti, regionu i České republiky. Jsme rádi, že turnovské informační centrum získalo ohodnocení, které přispívá k pozitivnímu vnímání města Turnova a jeho propagaci.

www.turnov.cz