Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Zaparkovat před mateřskou školou v Bezručově ulici v Turnově bude teď jednodušší

19. 07. 2019 | 13:13

Začátkem prázdnin pracovníci turnovských Technických služeb dokončili snížení obrubníků před mateřskou školou v Bezručově ulici.

Turnov školka chodník webacc
Foto: Klára Preislerová

Při ranní špičce nebylo úplně jednoduché se v Bezručově ulici vyhýbat parkujícím vozidlům při kraji vozovky. Proto se město Turnov rozhodlo pro snížení obrubníků, které umožní najetí osobního automobilu na část chodníku a zajistit bezproblémové projetí vozidel. A to v celé délce chodníku, lemující školní zahradu a ještě kolem sousedního plotu.

Pracovníci Technických služeb provedli snížení obrubníků, rozebrání zámkové dlažby, odebrání materiálu a opětovnou pokládku zámkové dlažby. Celkové náklady prací činily 262.000 korun včetně daně z přidané hodnoty.
 
Rodiče, kteří děti vozí do školky osobním automobilem tak mohou najet přímo na chodník, bezpečně zaparkovat a vyložit děti.
 
TZ/Klára Preislerová