Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Trenér Petr Rada o rok prodloužil smlouvu s Jabloncem

16. 07. 2020 | 17:01

Trenér Petr Rada i nadále povede fotbalisty Jablonce, se kterými v uplynulém ročníku první ligy obsadil čtvrté místo zaručující start v předkole Evropské ligy. Severočeský klub na svém webu uvedl, že s jednašedesátiletým koučem podepsal novou smlouvu do konce června 2021.

fotbal rada TvLKjablonec-rennes2
Foto: Artur Irma

Rada přišel do Jablonce předloni v lednu, jako nástupce Zdeňka Kluckého, jenž se přesunul do role asistenta. Ve třech posledních ročnících s klubem, ve kterém už působil v letech 2003 až 2007, obsadil jedno třetí a dvě čtvrtá místa. Zahrál si s ním také v základní skupině Evropské ligy.

Jablonec pokračující spolupráci se zkušeným trenérem oznámil krátce poté, co rovněž o rok prodloužil smlouvu i s kapitánem Tomášem Hübschmanem. Severočeský celek už také získal první posily pro novou sezonu. Po skončení smlouvy v Olomouci přišel bývalý reprezentant Václav Pilař a z Ostravy na roční hostování s opcí dorazil Robert Hrubý.

čtk