Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vydražený dres Petra Kváči poletí přes oceán do amerického Indianapolis

30. 04. 2023 | 15:49

Před týdnem skončila tradiční posezónní aukce dresů Bílých Tygrů. Ukázala, že Tygři mají své fanoušky nejen v Liberci, ale také po celé republice a v zahraničí. Aukce vynesla celkem více než 137 tisíc korun.

kvacapoPardubicích
archivní foto

Není není překvapením, že nejvíce dresů našlo své nové majitele v Liberci či nejbližším okolí. Z celkového počtu 30 dresů jde však pouze o devět trikotů, které kromě libereckých fanoušků vydražili například výherci z Hodkovic či Chrastavy. Ty zbylé míří do různých koutů České republiky, ale také do Německa či do Spojených států amerických.

Hned dva dresy cestují do Pardubic, na východě Čech pak poputuje i třiadvacítka T.J. Melancona, jež vydražila výherkyně z Hradce Králové. Dres benjamínka Jakuba Dvořáka pro změnu cestuje do Ústí nad Labem, v Ústeckém kraji pak našel nového majitele i trikot Daniela Krále, jenž poputuje do Štětí. Titul nejmenší obce, kam zamíří jeden z tygřích dresů z minulé sezony, pak získala Nová Lhota na Hodonínsku s necelými sedmi sty obyvateli, kam putuje dres bez jmenovky s číslem 24.

Hned pět dresů však získali také zahraniční fanoušci. Čtyři z nich, trikoty Petra Jelínka, Oscara Flynna, Jana Štibingra a Michala Ivana, jsou nachystány pro nové majitele z Německa. Zatímco ve většině případů jde o příhraničí, Ivanův dres čeká cesta do Berlína. A vůbec nejdelší trasu urazí ke svým dražitelům trikot Petra Kváči. Na ten se může těšit fanoušek z Indianapolis, tedy hlavního města státu Indiana ve Spojených státech amerických. Věříme, že dlouhou cestu přečká dres bez úhony!

www.hcbilitygri.cz