Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bonnie Tyler a Chris Norman exkluzivně na jednom podiu. V dubnu si zahrají v Home Credit areně

25. 12. 2019 | 17:25

4.4 2020 zažije liberecká Home Credit arena jedinečný společný dvojkoncert zpěváků s nezaměnitelným hlasem Bonnie Tyler a Chrise Normana.

Bonnie foto TS-01
Foto: od pořadatele

Bonnie Tyler a Chris Norman vystoupí společně na jednom podiu v ČR vůbec poprvé. Nezaměnitelné hlasy obou účinkujících a vynikající doprovodné kapely jsou zárukou jedinečné show.

Bonnie Tyler Během večera zazní megahity „Lost In France“, It A Heartache“ nebo „Hold Out For Hero“ od Bonnie Tyler, „Midnight Lady“, „Broken Heroes“, „Amazing“ ze sólové dráhy Chrise Normana ale i If you think you know how to love me“, Livin’next door to Alice“ nebo „Oh Carol“ z jeho éry Smokie. Nejen na tyto písně se můžete těšit během tohoto speciálního koncertu.

Bonnie Tyler a Chris Norman zaručují nezapomenutelný zážitek! Speciální dvojkoncert rockových legend Bonnie Tyler a Chris Norman 4.4. v liberecké Homecredit areně. Předprodej vstupenek v síti Ticketmaster a Ticketportal od 1.190,- od 16.12.2019.

Více informací na www.homecreditarena.cz a www.simmiag.cz

Bonnie Tyler (* 8. června 1951 Skewen), narozená jako Gaynor Hopkins, je velšská zpěvačka. Je známá svým charakteristickým chraplavým hlasem. Její profesionální hudební kariéra začala v polovině 70. let, kdy podepsala smlouvu s RCA Records. Hned její první singl, „Lost in France“ se v britské hitparádě umístil v první desítce, konkrétně na 9. místě. V roce 1977 vydala první sólové album s názvem The World Starts Tonight, v současnosti má na kontě již přibližně 15 studiových desek.

Chris NormanChris Norman, rodným jménem Christopher Ward Norman (* 25. října 1950, v Redcar, North Yorkshire) je anglický rockový zpěvák. Když mu bylo dvanáct let potkal se na škole v St. Bede’s Grammar School, Bradford s Alanem Silsonem a Terrym Uttleyem, budoucími členy skupiny Smokie, se kterými v roce 1965 založil skupinu s názvem Essence. V roce 1973 odešel ze skupiny Ron Kelly, místo něho později do skupiny přišel Pete Spencer. O něco později začala skupina spolupracovat s producentem Hurleyem a autorskou dvojicí Nicky Chinn / Mike Chapman, ti navrhli změnit jméno skupiny na Smokey (později změněný na současný název Smokie V roku 1985 odešel ze skupiny Smokie a vydal se na sólovou dráhu.

24. až 30. dubna 2012 se uskutečnilo jeho historicky první a velmi úspěšné turné po ČR, které mělo název "The hits tour 2012".

TZ/Pavel Mikez