Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jarní manažerská konference bude součástí veletrhu vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA MYJOB LIBEREC

11. 05. 2019 | 10:07

V úterý 14. května se v Kongres Parku Liberec uskuteční první jarní manažerská konference na téma „Máme MOC řídit BUDOUCNOST?”. Konference navazuje na pravidelnou HR konferenci, která se každoročně koná na veletrhu vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA MYJOB LIBEREC.

Na jaře se konference zaměří na širší oblast managementu a s tím spojená témata. Stejně jako podzimní HR konference i manažerská konference proběhne ve spolupráci se společností Aperta.

 Trendy v managementu v Home Credit Areně

 Konference proběhne 14. května od 13 hodin ve VIP sálu Home Credit Areny a nabídne vhled do nejnovějších trendů v managementu i do jeho budoucnosti. Konferencí bude provázet konzultant a kouč Michal Knězů Mrvka a během odpoledne se představí 10 řečníků se 7 tématy z oblasti HR, řízení firem a dalších.

 Manažerská konference je určena především pro personalisty, ředitele firem, CEO, manažery a pro každého, kdo má zájem nahlédnout do současnosti i budoucnosti řízení firem i týmů. Registrace je stále možná na webu: https://www.educaliberec.cz/hr/registrace/ a součástí je i catering a závěrečný networking. 

 „Manažerská konference je součástí doprovodného programu veletrhu EDUCA MYJOB LIBEREC. Chceme na ní odborné i širší veřejnosti představit trendy v managementu i personalistice a společně také nahlédnout, kam tyto trendy budou směřovat v budoucnosti,” doplnil Martin Trita, zástupce hlavního pořadatele konference i veletrhu.

TZ/Zuzana Pětníková