Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Kino Varšava promítne i letošní letní hit Slunovrat a zve na Surf Film Festival

05. 10. 2019 | 14:04

Podzimní sezóna se rozjíždí a my bychom veřejnost v libereckém KIně Varšava rádi viděli co nejčastěji. Nalákat by vás mohl letošní letní hit Slunovrat, pohanská variace na filmy Larse von Triera od amerického wunderkid režiséra Ariho Astera.

slunovratKinoVaršava
Foto od autora TZ

Pro environmentálně vnímavé diváky uvádíme audiovizuální film Aquarela o vodě coby hlavní protagonistce života na Zemi. A na konci měsíce uvedeme vítěze letošního Cannes – film Parazit od jihokorejského Tarantina, režiséra Bong Joon-hoa. Prý se jedná o nejzábavnějšího vítěze Cannes od Pulp Fiction, tak se o tom přijďte přesvědčit k nám do kina!

Z dalších akcí si nenechte ujít Surf Film Festival, dva večery krátkých filmů iShorts, projekce českých filmů Párty Hard nebo Letní hokej nebo koncerty kapel Houpací koně a D'Branx.

Program ZDE.

TZ