Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Kupte novou knihu a darujte ji v době všeobecných úsporných opatření do liberecké knihovny

16. 06. 2020 | 12:55

Krajská vědecká knihovna v Liberci nabízí svým příznivcům novinku - možnost, jak podpořit knihovnu v době všeobecných úsporných opatření, která se bohužel nevyhnou ani knihovnám.

kniha čtení read
Ilustrační foto

Pro následující období musí liberecká knihovna vystačit se sníženým rozpočtem, což se výrazně dotkne např. oblasti nákupu nových knih nebo také pořádání kulturních a vzdělávacích pořadů. Proto nabízí knihovna svým čtenářům možnost, jak se na nákupu nových knih podílet. 

„Zakoupením nové, letos vydané knihy, kterou nám v rámci této iniciativy věnujete formou sponzorského příspěvku, podpoříte nejen knihovnu, ale uděláte tak radost i všem ostatním čtenářům, kteří si ji budou moci vypůjčit. A stanete se tak naším čestným dárcem,“ dodává ředitelka knihovny, Blanka Konvalinková.

Zvolit můžete jakoukoliv novou, letos vydanou knihu či jiný dokument dle vlastního výběru. Tedy např. takový titul, jaký byste si sami rádi v knihovně vypůjčili. (V oblasti beletrie či naučné literatury, knížek pro děti, ale může to být i jiný druh dokumentu – cd, společenská hra, mapa…)

Nově zakoupené, letos vydané knihy můžete předávat u pultu Informační služby ve vstupní hale knihovny. Jako poděkování Vám věnujeme malý dárek a do darované knihy nalepíme informaci o tom, že byla věnována čtenářem jako sponzorský dar knihovně. 

Všem dárcům srdečně děkujeme!

TZ/Blanka Konvalinková