Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Liberecká zoo oslaví v sobotu 23. dubna mezinárodní Den Země, připravila atraktivní program

21. 04. 2022 | 14:27

Srdečně Vás zveme na tradiční akci k oslavám mezinárodního Dne Země, která proběhne v Zoo Liberec v sobotu 23. dubna v čase od 10 do 15 hodin.

zoo lvice2
Foto: Artur Irma

Těšit se můžete na interaktivní stanoviště po celém areálu zahrady, loutkové divadlo, komentovaná setkání u zvířat, pečení placek, sázení a setí květin, zábavný kvíz, malování kamínku i různé hry se zvířecí tématikou.

Návštěvníci, kteří tento den přinesou do zoo vysloužilý elektrospotřebič, dostanou na tuto akci  dětskou vstupenku zdarma. 

Do oslav mezinárodního Dne Země se v současnosti zapojuje více než miliarda lidí po celém světě. Stal se tak největším světským svátkem, který slaví lidé společně na celé planetě bez ohledu na původ, víru či národnost. Přijďte ho oslavit společně s námi!

Den ZeměTZ