Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Lipo.inku radí v oblasti obchodu, technologií, veřejné správy a marketingu expertní poradenská skupina

24. 09. 2020 | 17:05

V Libereckém podnikatelském inkubátoru včera proběhlo první setkání expertní poradenské skupiny z obchodu, technologií, veřejné správy a marketingu spolu se všemi členy týmu Lipo.ink. Jejich úkolem bylo podívat se na to, co Lipo.ink plánuje a kde potřebuje posílit, a dát zpětnou vazbu, případně najít nová řešení.

lipo ink Expertní poradenská skupina Lipo.ink
Expertní poradenská skupina Lipo.inku

“My tuto službu nabízíme našim klientům, ale sami jsme ji doposud měli spíše nárazově. Díky této skupině, která nám bezplatně radí, dostáváme rady a zpětnou vazbu od lidí z praxe, kteří k tomu mají mnoho co říct,“ říká Antonín Ferdan z Lipo.ink.

Sedm odborníků, mezi které patří i Adriana Dergam, bývalá ředitelka korporátní komunikace a udržitelného podnikání Vodafonu, nebo Linda Štucbartová, členka rady Česko-izraelské smíšené obchodní komory, se bude pravidelně scházet jednou za šest měsíců.

Lipo.ink podporuje firmy zasažené koronavirovou krizí

Liberecký podnikatelský inkubátor nabízí v rámci programu PlatInn nový typ služby PlatInn pro podnikatele zasažené koronavirovou krizí.

„Jedná se především o krizové řízení a nastavení firmy v době přetrvávající pandemie. Pokud tedy Vaše firma potřebuje minimalizovat dopady krize na svou firmu, nebo naopak vidíte pro sebe a svůj inovativní produkt větší příležitost uplatnit se na trhu, nabízí bezplatný konzultační program. V případě okamžité potřeby nabízíme i další bezplatnou službu, Podnikatelskou ambulanci, na kterou je možné se registrovat online,“ říká Antonín Ferdan z Lipo.ink.

Více informací se zájemci mohou dovědět na stránkách www.lipo.ink, v případě mimořádného programu PlatInn nás neváhejte oslovit skrze kontakty.

PlatInn je program pro české firmy s vyšší přidanou hodnotou z Libereckého kraje.Pomocí konzultací s vybraným odborníkem ze sítě PlatInn získá firma nový pohled na svůj byznys a také konkrétní plán aktivit vedoucích k dalšímu růstu.

Lipo.ink – Liberecký podnikatelský inkubátor funguje od konce roku 2017. Jeho posláním je podpořit vznik a rozvoj inovativních firem v našem kraji a podpořit budoucí blahobyt Libereckého kraje. Činí tak přes řadu aktivit – především přes business poradenství na špičkové úrovni. www.lipo.ink

ARR s. r.o., je krajskou společností, jejímž cílem je expertní podpora rozvojovým záměrům a projektům kraje, jeho obyvatelům a podnikatelům. www.arr-nisa.cz

TZ/Barbora Jónová