Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na akci Plave celé Česko naváže Loučení s městským bazénem. Na konci března se na dva roky zavře

19. 03. 2024 | 8:42

Akce “Plave celé Česko” se bude konat v libereckém plaveckém bazénu v pátek 22. března po celý den a v sobotu 23. března dopoledne. Odpoledne pak proběhne “Loučení s Bazénem” před jeho uzavřením na konci března. Bazén bude mimo provoz dva roky. Celý areál projde kompletní proměnou.

bazenFinito
Foto z www.liberec.cz

Loučení ale nebude smutné, naopak, bude se zpívat, bude se hrát, a možná přijde i kouzelník. Od 13 hodin je připraven program pro děti, přijde i maskot Bílých Tygrů, večer vystoupí Vladimír Hron se svou show.

Liberecký bazén sloužil krásných 39 let, nyní jej čeká modernizace a kompletní oprava. Uzavřena bude i jeho přístavba, 25m bazén s 8,5m hlubokou potápěčskou věží a dětskou saunou, která byla postavena před 12 lety. V loňském roce navštívilo Bazen Liberec téměř 600 tisíc sportovců.

www.liberec.cz