Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na Letní scéně v Dětském koutku v libereckých Lidových Sadech se promítá a hraje divadlo

19. 07. 2024 | 19:19

Prázdninová kulturní sezóna v tomto týdnu začala na Letní scéně v Dětském koutku v libereckých Lidových Sadech. Po celé léto zde budou probíhat divadelní pohádky pro děti a po setmění oblíbené Letní kino!  Podium i hlediště Letní scény jsou zastřešeny, a tak akce probíhají za každého počasí.

Pohádka na Letní scéně
Foto: ZOO Liberec

LETNÍ KINO:

Letní klubové kino promítá každé úterý, středu a čtvrtek, vždy od 21.15 (červenec) nebo 19.45 (srpen). Vstupné 110 Kč, děti do 12 let mají vstup zdarma.

Vstupenky lze koupit v prodejní síti eVstupenka, na pokladně Lidových sadů (najdete na vstupu Zoo Liberec), nebo na místě na pokladně Dětského koutku, vždy hodinu před začátkem promítání. Promítá se od minimálního počtu 12 diváků. Občerstvení je otevřeno vždy hodinu před začátkem promítání.

POHÁDKY

Divadelní pohádky začínají vždy v 17:00 hodin a hrají se téměř pravidelně v úterý a čtvrtek. Vstupné 90 Kč, držitelé permanentek do zoo mají slevu.

TZ ZOO/Barbara Tesařová