Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Státní svátek otevře v pondělí 28. října historickou budovu radnice i Palác Liebieg v Liberci

20. 10. 2024 | 19:36

U příležitosti státního svátku Dne vzniku samostatného československého státu v pondělí 28. října bude pro veřejnost otevřena historická budova radnice i Palác Liebieg v čase od 9:00 do 14:00 hodin.

LiBerec radniceLidiUvnitř
Foto: Mad

Zájemci si mohou prohlédnout interiéry jedné z nejkrásnějších budov města a od loňského roku též národní kulturní památky, liberecké radnice. Otevřena nude kancelář primátora, kanceláře náměstků, obřadní síň, zasedací místnosti, balkon a radniční věž, kam bude přístup s průvodcem na časové vstupenky. Ty lze rezervovat od dnešního dne na www.evstupenka.cz a vyzvednout zdarma na Městském informačním centru Liberec do 25. října.

Svoje malebné prostory otevře a veřejnosti nabídne k prohlédnutí také Palác Liebieg.

Zároveň statutární město Liberec zve veřejnost na vzpomínkový happening v pondělí 28. října  od 15:00 hodin u pomníku T. G. Masaryka u Severočeského muzea v Liberci (MUZA).

LB/Jana Kodymová