Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V Pavlovicích budou po dvouleté pauze štěkat služební psi. Utkají se v soutěži pro příslušníky všech ozbrojených složek

10. 06. 2022 | 10:10
Soutěž služebních psů pořádá Městská policie Liberec a Kynologický klub Liberec-Pavlovice ve spolupráci s výrobcem krmiv pro psy Vazební věznicí Liberec. Sedmnáctý ročník celostátní soutěže služebních psů „VELKÁ CENA MĚSTSKÉ POLICIE LIBEREC“ se uskuteční v sobotu 11. června , od 9 hodin v areálu kynologického klubu v Pavlovicích za obchodním centrem Kaufland, v ulici Na  mlýnku č.p. 871.
pesLB
Foto z www.liberec.cz

Jedná se o obranářskou soutěž pro příslušníky všech ozbrojených složek, ale i členy kynologických klubů, která má za úkol prověřit připravenost služebních psů do výkonu služby. Všechny cviky jsou připraveny tak, aby simulovaly situace, se kterými se psovod a jeho služební pes může setkat v praxi při zákroku proti pachateli. Je přihlášeno 28 psů se svými psovody ze všech ozbrojených složek v rámci celé České republiky.

Městská policie Liberec zve všechny příznivce kynologie k návštěvě akce, neboť budou mít jedinečnou možnost být přítomni zákrokům služebních psů. Pejsky z veterinárních důvodů ponechte tentokrát doma. Vstupné je zdarma.

Informace na www.mpliberec.cz nebo www.kkpavlovice.cz. Do areálu se lze dopravit: MHD BUS č. 12 - zastávka Kaufland nebo č. 14 - zastávka Polní, dále značeno směrovkami.

www.liberec.cz