Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Veřejné bruslení se na ledě Svijanské arény koná třikrát týdně – v úterý a po oba víkendové dny

12. 12. 2019 | 18:37

Tradiční veřejné bruslení ve Svijanské aréně je v plném proudu a v letošním navíc s jednou velkou novinkou! Vstupenky na bruslení v areálu Sport Parku Liberec si jako v prvním areálu v České republice můžete zakoupit předem on-line v síti Ticketmaster.

brusleníKluci
archivní foto

Liberecký areál tak udělal výrazný krok ke zpohodlnění a zrychlení zážitku z bruslení. „Díky prodeji vstupenek na veřejné bruslení on-line se nám povedlo zase o něco zvýšit komfort služeb pro naše návštěvníky,“ uvedl Lukáš Přinda, jednatel SFM Liberec.

Jak a proč kupovat vstupenky na internetu?

Veřejné bruslení se na ledě Svijanské arény koná vždy třikrát týdně – v úterý od 18 do 19 hodin a po oba víkendové dny vždy od 15 do 17 hodin a jeho kapacita je vždy 250 osob. O bruslení je rok od roku větší zájem, a proto je on-line nákup ideální pro každého:

Místo v aréně tak budete mít jisté.

Ani v zimě nebudete muset mrznout v dlouhé frontě ostatních bruslařů.

Ihned s otevřením Svijanské arény můžete začít bruslit a nemusíte ztrácet čas u pokladny.

„Na brusle do Areny chodíme pravidelně a jsem ráda, že si teď můžeme vstupenku koupit přes internet. Nemusíme tak ztrácet čas ve frontě a už se nestane, že se vstupenky vyprodají ještě než se dostaneme k pokladně,“ ocenila jedna z návštěvnic veřejného bruslení.

Nyní si můžete zakoupit vstupenky na veřejné bruslení až do 1. ledna 2020, a to včetně speciální akce Bruslení na Štědrý den a Novoročního bruslení. Veškeré dostupné termíny lze najít na odkazu zde.

Ceník veřejného bruslení na pokladně:

Dospělí 60 Kč

Děti do 140 cm a studenti 30 Kč

Nebruslící doprovod 60 Kč

Poplatek za šatnu 10 Kč

Broušení bruslí 50 Kč

Půjčení bruslí 100 Kč*

* vratná záloha 1000 Kč

www.sportparkliberec.cz