Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Zlobr Shrek, Fiona i Oslík zazpívají v Home Credit Areně, výpravnému muzikálu patří sobotní odpoledne

21. 02. 2020 | 7:29

Oblíbený filmový zlobr Shrek se v liberecké Home Credit Areně představí jako rodinný muzikál už v sobotu 22. února od 14 hodin. Výpravný muzikál pro malé i velké je plný melodických písniček, které doprovází živý orchestr a na jevišti se vystřídá více než 50 účinkujících!

Shrek-1top
archivní foto

Zlobr na prknech, jež znamenají svět.V hlavních rolích se objeví známí čeští divadelní a muzikáloví herci a zpěváci, jako například Jiří Zonyga či Jan Kříž v roli Shreka, Ivana Jirešová jako princezna Fiona nebo Karel Zima jako oblíbený Oslík.

„I přesto, že jsou muzikály poměrně náročné na stavbu kulis a techniku, v programu Home Credit Areny se pravidelně objevují poslední tři roky, a u diváků jsou velmi oblíbené. I na Shreka očekáváme téměř dva a půl tisíce návštěvníků,“ zhodnotil za Home Credit Arenu Lukáš Přinda, jednatel SFM Liberec.

Notoricky známý příběh o zlobrovi Shrekovi, který na své cestě za záchranou své bažiny nakonec zachrání také zakletou princeznu Fionu a najde mnoho přátel, patří mezi nejoblíbenější animované filmy již několika generací. Proto si muzikálovou show Shrek Tour 2020 zajisté užijí nejen děti, ale také jejich rodiče!

Muzikálová verze příběhu o hodném zlobrovi byla poprvé uvedena v roce 2008 na Broadwayi, obletěla celý svět a nyní má svoji zastávku i v Liberci. Vstupenky jsou stále dostupné v síti Ticketmaster nebo v předprodeji v Home Credit Areně a více informací o muzikálovém Shrekovi v Home Credit Areně najdete na www.homecreditarena.cz.

TZ/Pavlína Tomisová