Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Při nehodě na Českolipsku zemřel nezletilý, tři lidé jsou zraněni, havárii vyšetřují kriminalisté

23. 02. 2024 | 6:35

Při srážce osobního a nákladního auta u obce Bezděz na Českolipsku zemřel ve čtvrtek večer jeden člověk. Tři zranění lidé byli letecky přepraveni do nemocnic. Na policejním webu to oznámil mluvčí krajské policie Vojtěch Robovský. Tragickou havárii vyšetřují kriminalisté.

nehoda bezděz2 GG9slklXAAABP1-
Foto: X/HZS LK

Nehoda se stala ve čtvrtek krátce po 19:00 na silnici I/38. Při havárii se zranili tři lidé. "Tragický střet si však vyžádal také jeden lidský život. Na místě dopravní nehody následkům zranění podlehla nezletilá osoba," informoval policejní mluvčí. Provoz na silnici v místě nehody byl obnovený ve 23:30.

Vyšetřováním nehody se zabývá služba kriminální policie. Vzhledem k okolnostem a z důvodu prověřování celé události nebude policie sdělovat žádné další informace, uvedl Robovský.

čtk