Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

TOP 09 v Liberci zahajuje koaliční jednání se Starosty pro letošní komunální volby

13. 01. 2022 | 11:13

Regionální sněm TOP 09 Liberec ve středu udělil mandát vyjednávacímu týmu pro domluvení koaliční smlouvy se Starosty pro Liberecký kraj pro komunální volby v Liberci v roce 2022.

top-09-v-liberci-zahajuje-koalicni-jednani-s-slk-pro-letosni-komunalni-volby
TOP 09 v Liberci zahajuje koaliční jednání se Starosty pro Liberecký kraj pro letošní komunální volby

"Na základě dlouhodobě dobré spolupráce s SLK v Liberci rozhodl regionální sněm o vyjednávání a pokračování této koalice pro příští volební období. Po tříleté kvalitní spolupráci bychom rádi navázali na dobré koaliční vztahy a práci pro město i v dalších letech," říká Martin Chroust, předseda krajské organizace TOP 09 Liberec.

"Starostové mi sedí jak lidsky, tak politicky, a pokud se dohodne ještě vylepšení dosavadní spolupráce bude to pro TOP 09 v Liberci velkým přínosem," dodává liberecký zastupitel za TOP 09 Zdeněk Chmelík.

TZ/Martina Rambousková, krajská manažerka TOP 09 Liberecký kraj