Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Firmě SYNER je 29 let. Zachovává si principy rodinného podniku, kde slovo má smysl a podaná ruka platí

21. 08. 2020 | 12:03

21. srpen je významným dnem ve stavební společnosti SYNER s.r.o. Je to den jejího faktického založení. Jedna z největších tuzemských stavebních společností právě dnes slaví 29. výročí. Stále ji vlastní a vedou oba zakladatelé – Ing. Jiří Urban a Petr Syrovátko, v managementu firmy jsou už i jejich synové.

SYO2 Universum, PrahaA
Jedním z letos realizovaných projektů firmy SYNER je O2 Universum, Praha

Společnost se z malé stavební firmy v průběhu času rozrostla o řadu segmentů podnikání: Dnes je úspěšná nejen v pozemním stavitelství, ale také v developmentu, správě majetku či provozování sportovních komplexů. Díky svým zakázkám dává práci tisícům lidí. „Nic z toho by nebylo bez výjimečných výkonů jedinců a plného nasazení týmů po celé republice. I přes velikost naší firmy či firem a široký záběr stále věříme, že si dál zachováváme principy rodinného podniku, kde slovo má smysl a podaná ruka platí,“ vzkázali majitelé zaměstnancům v den výročí vzniku společnosti.

SYNER je podepsán i pod realizací projektu Telehouse, Praha.

Vedení je hrdé na to, že stavební společnost zvládla dokončit mimořádné stavby v Praze, které kulminovaly v podobném čase. Jedná se o projekty Harfa Office Center, Telehouse či dostavbu O2 Areny. Ty byly vynikajícím odrazovým můstkem pro získání dalších miliardových projektů, a to právě na Harfě, Hotelu Stages a OFFICE SO15 a centrály ČSOB v Hradci Králové.

SYNER se podílí i na realizaci Centrály ČSOB v Hradci Králové.

Ve firmě stále platí, že největší devizou úspěšné firmy jsou lidé, jimž dává práci i řadu příležitostí.  SYNER s.r.o. je na scéně už 29 let. Za tu dobu stihl realizovat stovky staveb po celé České republice i v zahraničí a díky dobře odvedené práci je vyhledávaným partnerem řady náročných investorů. Její práci znají i miliony občanů, kteří jsou uživateli realizovaných staveb. Dnes je značka SYNER v odborných kruzích zárukou vysoké kvality a léty prokázané serióznosti, což je dobrý vklad do dalšího, ekonomicky náročného období.

TZ