Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Havárie vodovodní sítě zastavila dopravu v Kamenné ulici v Jablonci. Autobusy MHD jsou odkloněné

07. 03. 2023 | 11:01

Havárie vodovodní sítě nastala v ulici Kamenná v Jablonci nad Nisou v úterý 7. března dopoledne. Ulice je uzavřená pro dopravu, odborníci hledají závadu, aby ji v co nejkratší době odstranili. Autobusy MHD budou po dobu opravy odkloněné.

jablonec kamenna-ul-po-rekonstrukci
Jablonec, Kamenná ulice, foto: JN

Objízdné trasy MHD kvůli havárii budou platit minimálně do konce úterního provozu. Dočasně je zrušená zastávka Mírové náměstí, kterou nahrazují zastávky Kamenná, Obchodní akademie nebo Kino Radnice.

Objízdná trasa pro linky č. 101, 107, 110, 112 směr Mšeno, Janovská, Janov, Bedřichov:

  • ze zastávky Kamenná linky projedou autobusovým nádražím na ulici 5. května – Mostecká – Podhorská – Smetanova – Hasičská (zastávka Obchodní akademie) a dále po své trase.

Objízdná trasa pro linky č. 103 a 116 směr Horní Proseč, Želivského:

  • ze zastávky Kamenná linky projedou autobusovým nádražím na ulici 5. května – Mostecká – Podhorská – Smetanova – Mírové náměstí (zastávka Kino Radnice) a dále po své trase.

Kontakt na dopravce ČSAD Slaný, s. r. o. – aktuální informace k provozu 725 282 796.

JN/Jana Fričová