Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jablonec obsadí filmaři, budou natáčet v prostoru bývalých městských lázní

13. 10. 2024 | 5:42

Ve dnech od 14. do 17. října bude uzavřena část ulice Budovatelů v úseku od městských lázní po budovu hotelu Merkur. Důvodem je natáčení mezinárodního filmového projektu společností FILM MARKERS s.r.o. v prostoru bývalých městských lázních.

kameraman camcorder-4430518 1280
Ilustrační foto

„Naše společnost vyhledává a nabízí zajímavé prostory pro natáčení filmů po celé republice. Budova bývalých jabloneckých městských lázní byla jednou z mnoha. Zahraniční tvůrce zaujala svými prostory a atmosférou natolik, že se rozhodli své dílo natočit právě u vás v Jablonci,“ řekl nám Marek Řídel ze společnosti Film Markers, s.r.o.

Kvůli natáčení bude ve dnech od 14. do 17. října uzavřena nejen část ulice Budovatelů, ale i ulice U Stadionu a parkoviště před Střelnicí. Technika filmařů zabere také parkovací místa v ulici U Balvanu proti Tyršově parku a zázemí zasáhne i do samotného parku. Autobusové linky pojedou podle jízdních řádů.

JN/Jana Matěchová