Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nový asfaltový koberec a plánovaná pokládka plynovodu způsobí uzavírky v Jablonci

19. 11. 2022 | 5:41

V době od 21. do 30. listopadu se bude pokládat nový asfaltový koberec v ulici Žitná, a to od křižovatky s ulicí Riegrova po objekt s č. p. 3263/11 včetně nájezdů k objektům. Nový asfalt se ve stejném období položí také v ulici Smetanova v místě křižovatky s ulicí U Přehrady, v ulici Za Hrází na křižovatce s ulicí U Přehrady, nový povrch dostanou také oba chodníky ulic U Přehrady.

Silnice OpravaIlustrak
Ilustrační foto

Částečnou uzavírku si od 21. listopadu vyžádají výkopové práce v ulici Za Hrází. Kopat se bude kvůli pokládce plynovodu, dopravu bude řídit semafor. Ulice Smetanova bude ve směru od ulice U Přehrady jednosměrná po křižovatku s ulicí U Rybníka. Chodníky se budou uzavírat postupně úplně podle postupu prací. Přechod přes výkop vždy zajistí lávka. Zemní práce potrvají do konce listopadu.

JN/Jana Fričová