Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

O velikonočních prázdninách od 28. do 31. března bude opět otevřen tvůrčí muzejní ateliér

16. 03. 2024 | 10:17

Zkraťte si čekání na jaro v jabloneckém muzeu. Měsíc březen připomíná, že svátky jara se blíží. V Muzeu skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou si můžete čekání na jaro zkrátit. Čekají na vás tvůrčí aktivity a jedinečné zážitky.

velikValdštejn1
ilustrační foto

Svátky jara s předstihem zahájí Velikonoce v Křišťálovém údolí, 23. až 24. března. V sobotu jablonecké muzeum nabídne rodinnou tvůrčí dílnu s výrobou velikonočního přání z papíru a korálků a barevné knoflíkové záložky, v neděli předvede výrobu skleněných figurek Zdena Štrohalmová, která dokáže z barevných tyčinek vykouzlit u kahanu nejrůznější podoby zvířátek.

O velikonočních prázdninách 28. – 31. března bude opět otevřen tvůrčí muzejní ateliér, kde si rodiny mohou vyrábět zvířátka z plyšových drátků, velikonoční dekorace z vlny a barevných perliček.

Vstup do muzea na všechny velikonoční aktivity bude za zvýhodněné vstupné, pro děti zdarma.

TZ/Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou