Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V prostoru Anenského náměstí dnes začalo dopravní omezení, zůstává ale průjezdné

10. 05. 2022 | 8:22

Od dnešního dne došlo k částečnému dopravnímu omezení na jablonecké ulici Budovatelů v prostoru Anenského náměstí. Oba zúžené pruhy zůstávají průjezdné.

annaJN
Foto z www.mapy.cz

„V souvislosti s budováním retenční nádrže v prostoru parkoviště na Anenském náměstí dojde ke zúžení obou průjezdných pruhů,“ říká Pavel Sluka, vedoucí oddělení přípravy a realizace investic jabloneckého magistrátu, a dodává: „V místě bude snížená rychlost, oba zúžené pruhy ale zůstávají průjezdné.“

Omezení zůstává po dobu výstavby retenční nádrže, tedy přibližně do října roku 2022. Retenční nádrž se sedimentačním a záchytným prostorem pro závlahu je součástí akce Dešťová kanalizace Centrum II. etapa, ulice Budovatelů, Soukenná, Dolní náměstí a spadá do rekonstrukce podzemních sítí v centru města.

JN/Jana Matěchová