Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Masopust ve Frýdlantu byl kvůli nepřízni počasí přesunut na pátek 16. února

08. 02. 2024 | 16:06

Kvůli nepříznivé předpovědi počasí byl ve Frýdlantu přesunut tradiční masopust, který se měl původně konat už tento pátek 9. února 2024. Vytrvalý déšť, který je hlášen na pátek, však pořádající školku v Jiráskově ulici přesvědčil, že bude lepší variantou Masopust posunout o týden. Nově se tedy Masopust 2024 ve Frýdlantě bude konat v pátek 16. února 2024. 

Masopust fr 2023 1
Archivní foto

Masopustní průvod masek vyjde v 10.00 hodin od základní školy v Husově ulici směrem na náměstí před radnici, kde ve čtvrt na jedenáct propukne masopustní rej masek. „Přijďte se na nás podívat, zazpívat si s námi a samozřejmě také ochutnat masopustní dobroty. Pokud máte chuť a nápad vystrojte své děti i sebe staročeskými kostýmy a přidejte se k nám,“ zvou děti i učitelky z pořádající mateřské školy. Tančit a zpívat tradiční masopustní písně bude spolu s dětmi i vedení Frýdlantu, které se do masopustu každoročně zapojuje. Přijďte děti na masopustní průvod či na náměstí podpořit i vy. Určitě nebudete litovat.

www.mesto-frydlant.cz