Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Festival Dolánky opět nabídne skvělou hudbu, zábavu a pohodové zážitky

14. 07. 2024 | 18:37

Kemp Dolánky se v sobotu 20. července promění v centrum příjemné hudby. Na břeh řeky Jizery se po roce vrací multižánrový Festival Dolánky, který i letos slibuje bohatý doprovodný program a skvělý hudební výběr.

Areál kempu hostí tento festival už 11 let. Organizátoři navázali na Folkovou noc, která se sem přesunula z Frýdštejna. V současné podobě probíhá festival jako jednodenní akce s dobrovolným vstupným, připomněl Martin Bauer z pořádající společnosti SUNDISK.

Letos se návštěvníci mohou těšit na známé kapely české hudební scény jako Vanua2, Band a SKA, Snap Call, Barel Rock, Mateo Band a další. Jako vždy, nebude chybět ani zahraniční host – tentokrát dorazí THE BIG SUN z Izraele.

Hudební událost v Dolánkách u Turnova každoročně přitahuje místní obyvatele i turisty.

„Festival Dolánky je prázdninová pohodová akce, která kombinuje mnoho hudebních žánrů, kromě agrometalu, normalizačního popu a revivalů. Tradičními návštěvníky jsou turisté a vodáci, kteří zavítali na Maloskalsko a Turnovsko, stejně jako hudební fanoušci všech věkových kategorií,“ uvedl Bauer.

Rodiny s dětmi ocení doprovodný program, který zahrnuje nafukovací lezeckou stěnu, skákací hrad a tvořivé dílničky. „Návštěvníci si můžou přímo v kempu půjčit koloběžky a prozkoumat okolí, vyzkoušet jízdu na paddleboardech nad jezem, nebo si užít pohodové odpoledne s rodinou u řeky,“ dodal Bauer.

Kemp Dolánky nabízí ideální zázemí s parkováním, možností stanování a kvalitním občerstvením. Vstupné bude jako vždy dobrovolné a během večera bude slosovatelné o zajímavé ceny.

Více info na www.festivaldolanky.cz a www.facebook.com/festivaldolanky

TZ/SUNDISK