Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Kraj hledá, kdo mu dodá hygienické potřeby. Tendr i na toaletní papír má předpokládanou výši bezmála 500 tisíc

15. 04. 2024 | 10:19

Odbor kancelář ředitele Krajského úřadu Libereckého kraje připravuje výběrové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku hygienických potřeb.

toaletakwwwidarek.cz
Ilustrační foto z www.idarek.cz

Její předpokládaná hodnota činí 489.400 korun bez DPH. Základním hodnotícím kritériem je ekonomická výhodnost nabídky, tedy nejnižší nabídková cena, a to prostřednictvím elektronické aukce.

V případě zájmu zúčastnit se této zakázky mohou uchazeči zaslat své kontaktní údaje (adresa firmy, IČ, telefon, e-mail, kontaktní osoba) včetně čísla veřejné zakázky malého rozsahu (VZMR/0073/24) na e-mail: helena.strakova@kraj-lbc.cz, a to nejdéle do 17. dubna 2024 do 10 hodin.

V případě dotazů se zájemci mohou obrátit na zodpovědného pracovníka, kterým je právě Helena Straková (tel.: 739 541 585, e-mail: helena.strakova@kraj-lbc.cz).

převzato z www.kraj-lbc.cz