Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Sdružení Český ráj se začátkem března prezentovalo na veletrhu v polské Wroclawi

13. 03. 2023 | 10:19

Sdružení Český ráj se začátkem března prezentovalo na veletrhu v polské Wroclawi, který se uskutečnil ve dnech 3. až 5. března. Stejně jako v loňském roce se region Český ráj představil společně s Krkonošemi na pultu Královéhradeckého kraje, který byl součástí stánku Dolního Slezska.

Wroclaw01
Foto: Pavel Charousek

Hrady a zámky, image katalog, mapy a další. K dispozici byly také podklady týkající se Královéhradeckého kraje, Krkonoš, Orlických Hor, Kladského pomezí, Podkrkonoší a Broumovska. „Příchozí se zajímali hlavně o přírodní památky, mapy, nabídku pěší a cykloturistiky, dále se doptávali na možnost organizovaných výletů pro skupiny, jako jsou například žáci základních škol či zájmové spolky,“ uvedla Lenka Bevilaqua ze Sdružení Český ráj. Součástí veletrhu byl také doprovodný program pro děti i dospělé - rozhovory, hudba, ukázky vaření, animační vstupy, soutěže.

 

Celkově byla návštěvnost velmi vysoká po všechny tři dny. „Prokazatelně se nám potvrdilo, že i přes narůstající používání on-line nástrojů ve formě sociálních sítí či webů, je třeba se prezentačním aktivitám věnovat, a to hlavně kvůli možnosti osobního setkávání se zástupci různých destinací,“ doplnila Lenka Bevilaqua. „O úspěchu veletrhu vypovídá také fakt, že stánek Dolního Slezska získal první cenu v soutěži návštěvníků o nejlepší stánek,“ uzavřela Lenka Bevilaqua.

V nejbližší době budete moci prezentaci Českého ráje navštívit na těchto akcích:
 

* Holiday World Praha (17. až 19. března), stánek Středočeské centrály cestovního ruchu

* Zahájení turistické sezony v Turnově (29. dubna)

* Valdštejnské slavnosti ve Frýdlantě (květen)

* Den pro rodinu v Jičíně (červen)

* Letní roadshow (červen – srpen), spolu s Libereckým krajem

* Jičínský food festival (12. srpna)

* Canaletto Drážďany (srpen), stánek Libereckého kraje

* Crystal Valley Week Liberec (26. srpna až 1. září), spolu s Libereckým krajem

* Touristik & Caravaning Reisemesse, Lipsko (listopad), stánek Libereckého kraje

TZ/Pavel Charousek