Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na veletrhu zaznamenali zvýšený počet dotazů na karavanová stání i na cyklotrasy po Českém ráji

02. 02. 2023 | 13:29

V sobotu 28. ledna se zástupkyně Sdružení Český ráj zúčastnila Cestovního veletrhu v německých Drážďanech. Prezentovala se společně s destinací Krkonoše u pultu Libereckého kraje na stánku zahraničního zastoupení CzechTourismu. Návštěvnost byla hojná po celou dobu trvání veletrhu.

Drážďany01
Foto: Pavel Charousek, fotogalerie archiv

„Zájemcům o Český ráj jsme nabízeli materiály v německém jazyce, jako například Zlatou stezku Českého ráje, Skalní města, Hrady a zámky, image katalog, mapy anebo jednoduchý rozcestník na naše webové stránky,“ uvedla Lenka Bevilaqua ze Sdružení Český ráj.

„Také roste počet dotazů na karavanová stání, sezonní nabídku, pěší a cyklotrasy. Největší zájem je o skalní města, hrady a zámky a přírodu obecně,“ doplňuje Bevilaqua.

V blízké budoucnosti se Sdružení Český ráj chystá na další prezentační akce v regionu i zahraničí:

* 3.–5. března - MTT Wrocław, Polsko

* 10.–12. března - Euroregion tour Jablonec nad Nisou

* 17.–19. března - Holiday World Praha

* 29. dubna - zahájení turistické sezony Turnov

* 1. května - Májová slavnost Jičín

„Velkým přínosem veletrhů je osobní setkání se zástupci jednotlivých destinací a návštěvníky samotného veletrhu. Věřím, že i nadále bude možné nadšeným turistům vyhovět v jejich potřebách, až se k nám vypraví na dovolenou,“ uzavírá Lenka Bevilaqua ze Sdružení Český ráj.

TZ/Pavel Charousek