Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na vlakovém nádraží v Turnově vznikne přes léto informační bod a každou středu tu bude kulturní program

01. 07. 2019 | 8:11

Na vlakovém nádraží v Turnově II funguje od prosince 2018 pobočka turnovské knihovny. Prostory knihovny jsou velmi využívány a přes léto budou sloužit k dalšímu účelu.

Ve spolupráci s Regionálním turistickým informačním centrem Turnov budou pracovníci knihovny poskytovat základní turistické informace o Turnově a blízkém okolí. Navíc si zde bude možné vzít různé propagační materiály (mapky, letáčky, brožury), které poskytlo turnovské Íčko. Knihovna proto změnila otevírací dobu. Během července a srpna bude otevřeno každý den.

Tuto novinku využijí především turisté, ale nesmíme zapomínat na Turnováky. V knihovně na vlakovém nádraží proběhnou letní výtvarné dílny s Náručí v termínu 22. - 26. července 2019 v rámci otevírací doby. Takže s dětmi určitě přijďte na dílničky.

Dále v rámci Turnovského léta 2019 bude každou středu v prostorách knihovny od 18:00 hodin kulturní program. Jedná se o letní multižánrové kulturní pásmo s názvem Cílová stanice knihovna. Můžete se těšit na přednášky o historii i přírodě našeho regionu, hudební koncert či literární vystoupení. Na vlakovém nádraží to tedy bude i přes léto pořádně žít!   

Jaroslav Kříž, ředitel Městské knihovny Antonína Marka Turnov