Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nákupy pro turnovské seniory zajistí od úterý 17. března dobrovolníci humanitární organizace ADRA 

15. 03. 2020 | 15:45

Město Turnov ve spolupráci s humanitární organizací ADRA a prodejnou Billa v Turnově budou od úterý 17. března zajišťovat svým občanům bezplatnou distribuci potravin a léků. Tato služba bude poskytována seniorům a všem potřebným, kteří z preventivních důvodů zůstávají v domácím prostředí a nejsou schopni využít běžných forem nákupů (např. on-line nákupy).

nákup shopping
Ilustrační foto

Své objednávky s uvedením Vašeho jména a přesné adresy, můžete zavolat na telefonní číslo 605 254 555. A to každý všední den od 9:00 do 15:00 hodin. V případě, že bude telefonní linka přetížená, ozve se Vám koordinátorka pomoci nazpět. Nákup, který si objednáte, Vám bude doručen následující den. 

Z důvodu Vaší bezpečnosti Vám bude nákup předán bezkontaktně. O celém postupu budete detailně informováni v průběhu telefonického hovoru nebo v aktuálních informacích uveřejněných na www.adraturnov.cz. Tuto službu nelze poskytovat těm, kteří onemocněli  COVID 19.

www.turnov.cz