Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Turnovská Náruč se o letních prázdninách tradičně proměňuje ve svět plný her a fantazie

27. 06. 2022 | 15:17

Jsou před námi letní prázdniny a my máme opravdu radost, že uplynulý školní rok už děti nemusely trávit v izolaci, na distanční výuce - i když následky na dětských duších podle odborníků stále jsou a budou. Dětem a jejich rodinám proto přejeme ty nejkrásnější prázdniny.
 

dětiíMalé NáručTurnov
archivní foto z turnovské Náruče

A jestli se budete druhý červencový týden pohybovat poblíž, stavte se za námi do Domu přírody Českého ráje v Dolánkách. Připravujeme oblíbenou výtvarnou dílničku - letos u příležitosti 750. výročí Turnova budeme vyrábět s odkazem na šperkařství a horolezectví, kterými je naše krásné město proslulé.

Náruč se o letních prázdninách tradičně proměňuje ve svět plný her a fantazie - díky příměstským táborům (pro předškoláky a pro děti z pěstounských rodin). Stejně jako v předchozích letech, také letos jsou už od února beznadějně obsazené - a to jsme přidávali turnus navíc! V srpnu pak vyrážíme na rodinný pobyt do Pleskot. Tématem letošních táborů jsou Vesmírné dálky a podle toho, jak se z děvčat kouří během příprav, chystají přinejmenším velký třesk.

Dospěláci jistě ocení, že pondělní powerjóga pokračuje i o prázdninách (kromě 4. července, kdy si ale stejně většina z nás bere kvůli svátkům volno). Lektorka Jarka se chystá cvičit hlavně venku, takže si nenechte lekce při podvečerním slunci ujít.

Koncem prázdnin nás ještě čekají kondiční lekce pro školáky s Martinou Melíškovou a budeme také spouštět registraci do dopoledních kurzů pro aktivní rodiče s malými dětmi.

Možná vás to překvapí, ale přes to všechno si stihneme i vybrat dovolenou a v Náruči vymalovat.

Za tým Centrum pro rodinu Náruč, z.ú. Anna Bergerová