Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V ulici Antonína Dvořáka, před vstupem do pasáže pod radnicí, bude zřízena výhybna

21. 05. 2023 | 13:19

Od pondělí 22. května dojde v turnovské ulici Antonína Dvořáka k dříve odložené úpravě dopravních omezení. V souvislosti s průběhem rekonstrukce bude nově zobousměrněn horní úsek ulice.

TZRNdvořák
Foto z www.turnov.cz

Stavební práce v ulici Antonína Dvořáka se postupně posouvají směrem od části U Raka ke křižovatce s Vejrichovou ulicí. O etapizaci stavby a dalších podrobnostech rekonstrukce se dočtete zde. 

Od pondělí 22. května 2023 začne platit již dříve avizovaná nová úprava dopravního omezení. Ulice Antonína Dvořáka bude v úseku od křižovatky s Vejrichovou obousměrná. Do náměstí Českého ráje začnou vyjíždět všechna vozidla, včetně vozidel stavby.

V ulici Antonína Dvořáka, před vstupem do pasáže pod historickou radnicí, bude zřízena výhybna, nově zde bude platit zákaz parkování v rozsahu 2 parkovacích míst. Před radnicí zbyde část parkovacích míst vyhrazená pro Městský úřad Turnov (svatby, oficiální návštěvy). Stání vyhrazené pro invalidy bude prozatím zachováno. Parkování bude řešeno ve směru k náměstí Českého ráje, tedy v opačném směru než standardně. Prosíme, neblokujte obousměrné řešení průjezdu ulice parkováním na zákazech zastavení!

V souvislosti se změnou průjezdu ulicí Antonína Dvořáka bude průjezd Tázlerovou a Vejrichovou ulicí navrácen do běžného režimu, tj. s vjezdem z Hluboké ulice. Z Tázlerovy ulice bude zachován výjezd do Hluboké, Vejrichova již nebude průjezdná!

Prosíme, sledujte dopravní značení, dbejte pokynů pověřených osob. Předem děkujeme za Vaše pochopení a součinnost při složité dopravní situaci v centru města. O dalších změnách v dopravních omezeních Vás budeme s předstihem informovat.

TURNOV/Marcela Jandová