Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bistro ve veseckém areálu má nový design. Provozuje jej Tulipan jako jednu ze svých chráněných dílen

11. 05. 2022 | 16:29

Rekreační a sportovní areál Vesec má bistro s novým designem. Provozuje jej Sdružení TULIPAN a nabízí sortiment nápojů a menších svačinek. Společnost Meki s. r. o., která provozuje liberecké a mladoboleslavské restaurace McDonald´s, věnovala Sdružení TULIPAN nábytek z jedné ze svých restaurací.

bistro
Foto z www.liberec.cz

Sdružení TULIPAN provozuje bistro a půjčovnu sportovního vybavení jako jednu ze svých aktivit v rámci zaměstnávání osob se zdravotním postižením. Tento provoz je součást chráněných dílen, které zaměstnávají desítky zdravotně znevýhodněných občanů a i díky práci tohoto sdružení se během návštěvy areálu ve Vesci můžete občerstvit v bistru, které je přímo v budově u oválu.

Foto z www.liberec.cz

O realizaci bistra se postaralo Sdružení TULIPAN ve spolupráci s odborem správy veřejného majetku libereckého magistrátu.

www.liberec.cz