Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Český červený kříž otevřel v centru Liberce testovací místo, je dostupné 7 dní v týdnu

01. 03. 2021 | 8:09

Od 1. března 2021 otvírá liberecký Český červený kříž nové stacionární odběrové místo antigenního testování na Covid-19 přímo v centru Liberce. "Naše odběrové místo najdete v Liberci na adrese Palachova 504/7 – budova Lidušky naproti zastávce MHD Šaldovo Náměstí u OC Plaza a je dostupné 7 dní v týdnu," informuje spolek na svém webu.

Odběrové místo se nachází mimo hlavní budovu v samostatném objektu na dvoře ze zadní strany a je přístupné pouze přes soukromé (uzavřené) parkoviště za závorou, viz mapka níže bez možnosti vjezdu automobilem.

Foto: ČČK Liberec

Antigenní testování je k dispozici pro zájemce, kteří jsou přihlášení ke zdravotnímu pojištění v ČR a to zdarma každé 3 dny.

Oznámení o výsledcích testu jsou zasílána prostřednictvím SMS do 2 hodin od provedení testu a není tak nutné na odběrovém místě čekat na výsledek. V případě, že zadáte špatné telefonní číslo a výsledek testu neobdržíte, je možné zaslat požadavek na dohledání výsledku na testovani@cck-liberec.cz.

Pokud potřebujete vystavit písemné potvrzení (certifikát) o negativním výsledku, hlaste tento svůj požadavek u registračního okénka před odběrem. Potvrzení vám bude zasláno elektronicky na uvedený e-mail.

Objednáním testování potvrzujete, že splňujete podmínky pro možné realizování antigenního odběru viz Mimořádné opatření MZČR. Na testování je nutné se objednat. Bez objednání nebude odběr proveden.
Upozorňujeme, že objednací čas je pouze orientační a může dojít k časovým prodlevám.

ČČK Liberec